REZERVA

Inchiriere Apartament Constanta

 Proprietar ofer spre inchiriere apartament 2 camere situat in Constanta, zona Ciresica - Tomis Nord (Campus- Univesitate), la 10 minute de intrarea in statiunea Mamaia. Apartamentul este mobilat modern si complet utilat (aer conditionat, internet wifi si cablu tv de la digi, televizoar, masina de spalat, fier de calcat, uscator de par, lenjerie, prosoape etc), acces facil, cu liftul. Are piata si Super-Market in fata blocului.

< May 2019 >
 Sun  Mon  Tue  Wed  Thu  Fri  Sat 
 28 
 29 
 30 
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 6 
 7 
 8 
 9 
 10 
 11 
 12 
 13 
 14 
 15 
 16 
 17 
 18 
 19 
 20 
 21 
 22 
 23 
 24 
 25 
 26 
 27 
 28 
 29 
 30 
 31 
 1 
Formular de rezervare - dupa ce trimiteti cererea sunati pentru confirmare 0775-170253
Rezervari aprobate
 
Rezervari in curs de aprobare
 
 
Nume Prenume:*
Data Intrare:*
Select a date from the calendar.  
Data Iesire:*
Select a date from the calendar.  
Adulti:*
Copii:*
Email:*
Telefon:*
Pret cazare (RON):*
MAMAIA

Situat la 10 minute de mers de la apartament, in nordul litoralului, Mamaia are o pozitie privilegiata. Statiunea este alipita municipiului Constanta si desparte lacul Siutghiol de Marea Neagra. Destinatia preferata a turistilor pe timp de vara, Mamaia a fost supusa in ultimii ani unui amplu proces de modernizare, capatand un frumos aer occidental.

PORTUL TOMIS

 Este una dintre locatiile celebre ale orasului Constanta. Indiferent de sezon, zona portului Tomis este alegerea pe care o fac cei care doresc sa admire mare, fie din masina, fie printr-o plimbare lejera. Pe malul apei sunt amenajate numeroase terase si restaurante cochete care servesc preparate pescaresti. Din portul Tomis, chiar din zona teraselor, porneste o sosea ingusta care, mergand pe marginea apei, va conduce catre celebra plaja constanteana Modern.

Parcul acvatic AQUA MAGIC

Situat la 10 minute de mers de la apartament, este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Aqua Magic este prevazut cu 14 instalatii acvatice moderne gratie carora ziua petrecuta in interiorul parcului va fi una de neuitat. Waterplayground si Baby Pool sunt atractiile principale in zona dedicata copiilor.

Centrul Vechi - PIATA OVIDIU - Terase

 Scoici in sos de rosii cu vin

Parcul PITICILOR

La 15 minute de mers de la apartament, puteti gasi distractie pentru copii

CITY Mall / VIVO Mall

 Cumparaturi, Fast food, Mancare gatita